Dalo by se říci, že kuskus již u mnohých Čechů zdomácněl. Používáme jej do salátů, na zahuštění polévek, jako přílohu k luštěninám nebo do slaných nákypů. Kolik z nás by však kuskus použilo pro sladký pokrm?
Dalo by se říci, že kuskus již u mnohých Čechů zdomácněl. Používáme jej do salátů, na zahuštění polévek, jako přílohu k luštěninám nebo do slaných nákypů. Kolik z nás by však kuskus použilo pro sladký pokrm?
Pokud ráno nespěcháte a máte pár minutek navíc, pak si určitě zkuste vyrobit takovouto snídani. Nenechte se odradit, pokud zrovna nemáte po ruce sušené švestky nebo brusinky, můžete je klidně nahradit rozinkami nebo čerstvým jablíčkem či banánem. Med se dá obměnit s datlovým nebo javorovým sirupem. A díky tomu se vám tento recept nikdy neomrzí.